Uitlaatservice - Hundeservice FootLoose 2020

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Uitlaatservice

Dienstleistungen
Frasselt - Kranenburg - Galgensteeg - Schottheide - Nütterden - Niel - Mehr - Wyler
Donsbrüggen - Materborn -Kleve Oberstadt
Maandag t/m vrijdag, bij u thuis afhalen en brengen!
Woont u in Kranenburg of Kleve?

En bent u door uw werk of andere omstandigheden beperkt(er) in staat om de dagelijkse verzorging van uw hond volledig op u te nemen?

Vindt u het belangrijk om uw hond toch dagelijks sociale omgang met andere honden, mensen en dieren en minimaal 45-60 minuten beweging, sport en spel te kunnen bieden?

Bij FootLoose kan uw hond hier dagelijks van genieten tijdens een lange wandeling in een groep van circa 6 honden, waarbij veiligheid van mens en dier, zorg en begeleiding centraal staan.
Wij nodigen u uit onze website te bekijken zodat u zich een beeld kunt vormen van wie wij zijn en wat wij bieden.

Sluit onze service aan op uw behoeften?

Neemt u dan contact met ons op, wij kijken uit naar een persoonlijke kennismaking met u en uw trouwe viervoeter!

Met vriendelijke groet,

Natasja de Bruijn
Gediplomeerd Hondenbegeleidster
Intakegesprek
Indien u gebruik wilt maken van de hondenuitlaatservice dan kunt u vooraf een afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek is belangrijk voor u, zodat u kennis kunt maken met de persoon aan wie u uw hond meegeeft, daarnaast is dit gesprek ook noodzakelijk voor mij om een indruk te krijgen van uw hond.
Tijdens dit gesprek vullen we gezamenlijk een vragenlijst in waardoor ik een beter beeld krijg van uw hond. Tevens nemen we samen de algemene voorwaarden en het sleutelcontract door (om toegang tot uw huis te krijgen sluit u met FootLoose een sleutelovereenkomst, of u laat uw sleutel voor ons achter bij uw buren), waarna we, bij wederijdse overeenstemming, de overeenkomsten zullen ondertekenen.

Wandeling
Terwijl u zich met een gerust hart op uw werk, huishouden, kinderen, familie, vrienden, gezondheid, of gewoon de broodnodige rust richt, haal ik uw hond thuis op voor de overeengekomen groepswandeling.
De wandelingen duren maximaal 1 uur en vinden plaats van maandag t/m vrijdag (mogelijkheden en in het weekend zijn op aanvraag);

tussen 10u30 - 14u00 volwassen, grote en kleine honden (45-60min), in 1 à 2 groepen/rondes

Pups mogen mee vanaf 6 maanden!

Bij normale weersomstandigheden

Als alle honden in de auto zitten dan rijden we, afhankelijk van de deelnemende honden (route) en weersomstandigheden, naar het Reichswald (Sieben Quellen Nütterden, Treppkesweg Materborn, Wolfsberg Nütterden, Schottheide of Frasselt) of het voormalig oefenterrein van het leger te Kleve voor een wandeling vol spel en plezier. Met ophalen, wandelen, drinken geven, afpoetsen en terugbrengen is uw hond in totaal soms tussen de 1,5 à 2 uur van huis. Na al het snuffelen, onderzoeken, rondrennen en spelen samen met zijn vriendjes, keert uw hond moe maar voldaan huiswaarts.
Honden die voor het eerst meegaan lopen in principe de eerste wandeling aan de lange lijn zodat ik het gedrag van de hond, zowel individueel als binnen de groep, en zijn gehoorzaamheidsniveau (luisteren naar de basiscommando's) kan observeren en beoordelen. Zodra iedereen aan elkaar gewend is en we weten wat we aan elkaar hebben, mag de nieuwkomer los mee, zodat ook hij naar hartelust kan rennen en spelen.

Groepen van circa 4 - 6 grote honden
Door de kleine groepen van maximaal 4 tot 6 grote honden, afhankelijk van bezetting en indeling van de groep(en) inclusief 1 of meer van mijn eigen honden, ben ik in staat om elke hond zijn welverdiende persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast stelt deze samenstelling mij in staat de veiligheid zo optimaal mogelijk te kunnen waarborgen en de controle over de roedel te houden.

Vervoer, veiligheid & hygiëne
De bus (Ford Transit Custom) is uitgerust met een speciaal ventilatiesysteem en voorzien van transportboxen met antislipmatten. De auto wordt regelmatig schoongemaakt. Tijdens de wandelingen gaat de EHBO kit mee.

Waaraan moet uw hond voldoen om mee te mogen?
- De hond is gezond
- De hond is niet loops
- De hond is gewend los te lopen en te komen op commando
- De hond gaat niet achter joggers en fietsers aan
- De hond is sociaal naar mens en soortgenoot
- De hond springt niet tegen onbekende mensen op
- De hond is ingeënt (bewijs jaarlijks kunnen tonen)
- De hond is preventief behandeld tegen wormen en vlooien
- De hond is opgenomen in uw WA-verzekering (bewijs kunnen tonen)

Kenmerkend gedrag van de hond of afwijkend gedrag dient aan "Hondenuitlaatservice FootLoose" mede gedeeld te worden. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om in te schatten of de hond los kan lopen en dit kenbaar te maken aan "HondenuitlaatserviceFootLoose".


AV, Inschrijving- & Sleutelcontract op aanvraag
© Copyright 2013-2020 HUS FootLoose - Natasja de Bruijn
Kranenburg - Kleve
+49 (0)174 77 90 829 / +31 (0)6 20 70 28 89
info@hondenuitlaatservicefootloose.nl
Kranenburg - Kleve
+49 (0)174 77 90 829 / +31 (0)6 20 70 28 89
info@hondenuitlaatservicefootloose.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu