Over mij - Hundeservice FootLoose 2020

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over mij

Über mich
Mijn naam is Natasja de Bruijn, geboren en getogen in Nijmegen, ik woon samen met mijn dieren in direct aan het Reichswald, zo’n 10 autominuten over de grens bij Nijmegen/Groesbeek.

Ik ben opgegroeid met katten en honden (St. Bernard, Hollandse Herder) en heb jaren paard gereden. Ik besteed het gros van mijn tijd aan mijn honden en katten. Dagelijks ben ik samen mijn honden en de uitlaathonden buiten (bos, veld, strand, tuin etc.) te vinden, waar we samen de boel verkennen, rennen, spelen en leren. Groot geluk haal ik uit de tevredenheid van de honden wanneer zij in vrijheid samen rondtrekken, ontdekken en spelen. Het is niet alleen prachtig en heilzaam om te observeren, het is vooral ook zeer goed voor de socialisatie van de honden en natuurlijk hun lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door dieren, hun onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen, hun gezondheid, gedrag en vooral de wijze waarop zij met elkaar en met ons communiceren.
Omdat ik het erg belangrijk vind om te kunnen bijdragen aan de verstandhouding tussen mens en dier, heb ik mij de afgelopen jaren uitgebreid ontwikkeld. Mijn grote passie ligt bij het communiceren met dieren, communiceren in elke zin van het woord.

In 2010 heb ik de introductie- en vervolgcursus Communiceren met Dieren gevolgd bij Dierentolk Birgitta van Spronsen (ik neem nog steeds deel aan de oefendagen) en TTouch voor Honden bij Cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld.

In 2011 heb ik de Basiscursus Natuurgeneeskunde voor Dieren en een Roofvogelworkshop gevolgd aan de Silverlinde in Breda.
In april 2013 heb ik het diploma Erkende Hondenuitlaatservice (Hondenbegeleider) gehaald aan de Martin Gaus Academie. In 2014-2015 volgde ik de cursus KK1 (Kynologische Kennis) en in 2015-2016 de cursus KK2 bij Kynologenclub Nijmegen. Daarnaast ben ik gediplomeerd instructuur "Actief in het bos" (volgens de visie van Actief met Inzicht).

Naast het volgen van diverse (privé)trainingen met mijn eigen honden bij o.a. Fairydogs Hondenschool en Agility for Fun (combisport, gehoorzaamheid, agility etc.), assisteerde ik Fairydogs Hondenschool in 2012 bij het geven van trainingen. Af en toe assisteerde ik Marina Krom (Agility for Fun) bij workshops en trainingen. Het is erg mooi om te ervaren hoe mens en dier zich samen ontwikkelen tot een hecht team, een eenheid!

En zo zijn er nog vele interessante onderwerpen waarover ik nog jaren veel hoop te kunnen en mogen (bij)leren. Daarnaast leer ik elke dag van de dieren om mij heen, en dat blijft het mooiste dat er voor mij bestaat! Met FootLoose werd in 2013 mijn droom om zelf actief met en voor dieren te werken werkelijkheid.
Wilt u meer weten over mijn werk en werkervaring voor en naast FootLoose? Bezoek mijn LinkdIn pagina.
© Copyright 2013-2020 HUS FootLoose - Natasja de Bruijn
Kranenburg - Kleve
+49 (0)174 77 90 829 / +31 (0)6 20 70 28 89
info@hondenuitlaatservicefootloose.nl
Kranenburg - Kleve
+49 (0)174 77 90 829 / +31 (0)6 20 70 28 89
info@hondenuitlaatservicefootloose.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu