Forrest Fun - Actief in 't bos - Hundeservice FootLoose 2020

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Forrest Fun - Actief in 't bos

Dienstleistungen

UITLATEN; zo veel meer dan wandelen alleen!

Het valt mij op dat veel hondenbezitters afwezig zijn tijdens het wandelen met hun hond; ze zijn diep in gedachten, lopen met hun mobiel in de hand of zelfs aan het oor terwijl de hond zijn behoefte doet. Het uitlaten lijkt voor velen vaak een 'moetje' en dat is zonde!

Het is zo veel leuker, en gezonder, om de wandelingen samen met je hond bewust te ervaren, samen te genieten, en daardoor niet alleen jullie lichamelijke, maar ook de broodnodige geestelijke voldoening uit de dagelijkse wandeling(en) te halen!

In de inspirerende workshop of privéles Forrest Fun! * leert HondenService FootLoose jou dat uitlaten veel meer kan zijn dan wandelen alleen.

Je ontdekt hoe je een wandeling veel aantrekkelijker kunt maken voor je hond, maar vooral voor jullie samen.

Je leert gebruik te maken van al het moois dat het bos te bieden heeft, we maken gebruik van de materialen en van situaties die we onderweg tegenkomen. Kortom; je ervaart hoe leuk het is om er echt samen op uit te zijn en versterkt daarmee de band tussen jou en je hond!

Ben je gemotiveerd om te gaan genieten van de wandelingen?

Om een hecht team te leren vormen met je hond?

Meld je dan aan voor een workshop of privéles Forrest Fun! door een email te sturen aan info@hondenuitlaatservicefootloose.nl

o.v.v. 'Forrest Fun'.


FootLoose Forrest Fun! staat voor genieten samen met je hond!

* volgens de methode Actief met je Hond van Actief met InZicht, ik ben gecertificeerd instructeur, hiervoor heb ik de instructeurscursus 'Actief in het bos' van Actief met InZicht gevolgd.

© Copyright 2013-2020 HUS FootLoose - Natasja de Bruijn
Kranenburg - Kleve
+49 (0)174 77 90 829 / +31 (0)6 20 70 28 89
info@hondenuitlaatservicefootloose.nl
Kranenburg - Kleve
+49 (0)174 77 90 829 / +31 (0)6 20 70 28 89
info@hondenuitlaatservicefootloose.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu